Campanya Super Jordina 2016

10003718_1248134031881881_2988859930374786277_o
Col·labores?
Com cada any, La Plataforma unitària contra les violències de Gènere posa en marxa la campanya de recollida de llibres nous i usats.
“Aquests llibres, els oferirem a canvi d’un donatiu econòmic, durant la Diada del 23 d’abril a la paradeta que situarem al centre de Barcelona, tot en benefici del programa de prevenció Trenquem el silenci!
Us animem a col·laborar en la campanya de diferents maneres:
– Portant els vostres llibres nous i usats als punts de recollida.
– Col·laborant en les diferents tasques d’organització, logística o comunicació.
Si teniu ganes de col·laborar en aquesta campanya, indiqueu-nos la vostra disponibilitat, per tal de poder organitzar les feines (+info: elena@violenciadegenere.org)
Moltes gràcies per la vostra col·laboració!
Perquè us feu una idea, el Trenquem ha permès desenvolupar des de Gogara aquests tallers que presentem a continuació, moltes gràcies per fer-ho pòssible!!!
En aquest tallers tractem de fomentar la capacitació del jovent, per a que al llarg de les seves vides, desenvolupin una vivència de la sexualitat gratificant, saludable i responsable.
per això parlem de consentiment, de diversitat sexual, de plaer, … i qüestionem mites i creences al voltant del primer coit, els anticonceptius, rols de gènere, masturbació, etc

Acompamyar la sexualitat de les criatures

Aquesta xerrada taller adreçada a pares mares i educadorxs va oferir un espai de trobada per compartir experiències i informació; tambè vam oferir alguns coneixements i estratègies per acompanyar a les nostres filles, fils i criatures en general. Perquè sempre fem educació sexual, amb el que diem i no diem, amb les nostres actituts i gestos,…

 

Nenes i Nens Lliures!

Aquest cop, vam participar criatures d’entre 3 i 6 anys del Casal del Coll, quin repte! vam fer dinàmiques amb les ninxs articulats, jocs d’expressió corporal, dibuix i massatges :), tot això amb l’intenció de fomentar el coneixement i la cura del propi cos així com el respecte pel cos i l’intimitat del company/a. Així com per Treballar el respecte i la valoració de les diferències per tal de fomentar l’expressió lliure i no violenta de la sexualitat de cada persona.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Infancia, jóvenes, MaresiPares, Plataforma contra les violències de gènere, Talleres, TrenquemElSilenci. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari