Què es Gogara?

Presentación

GOGARA nace en el año 2012 con la intención de investigar, crear y sensibilizar desde una perspectiva de género y feminista. Fomenta la transformación tanto individual como social a partir de la promoción de la conciencia crítica y el empoderamiento; y Contribuye a la prevención de las violencias de género y al desarrollo del bienestar sexual.

Trabajamos alrededor de los siguientes temas:

. Sexualidades . Género . Corporalidades . Buen Vivir . Diversidad . Interculturalidad


Valores

GOGARA és una associació dedicada a l’educació sexual i a la prevenció de les violències de gènere, que pretén contribuir a la construcció d’una societat més justa i plaent, on el desig, enfront de la violència, la repressió, la discriminació o la mentida, flueixi “recorrent tot el camp social”.

Feminisme, Plaer, Justícia social, Creativitat, Benestar, Solidaritat, Alegría, Cooperació, Crítica social, Pau, Honestedat,… són els valors, els arrels que sostenen la nostra casa.


Metodología

La metodologia desenvolupada es veu influïda pels principis de la pedagogia de Paulo Freire i de la pedagogia popular. Distanciant-se del mètode educatiu acadèmic tradicional on l’aprenentatge de continguts és una experiència passiva desproveïda de responsabilitat, la nostra metodologia aposta per formes més participatives dirigides a l’apoderament, la conscienciació i la sensibilització del grup.


Currículum personal

Itsasne Gaubeca Vidorreta: És llicenciada en Sociologia (U. de Deusto, Bilbao), Master en Gènere (U. de Xile), Master en Estética y teoría del arte contemporáneo (UAB) i fundadora de l’associació GOGARA, on treballa des del 2012 com a coordinadora de projectes, formadora d’educació sexual i agent de prevenció de violències de gènere per a tots els públics. Tallerista creativa i apassionada amb àmplia experiència en l’àmbit de l’educació no formal i les metodologies participatives, compta amb estudis en documental, educació sexoafectiva, narració oral i clown, entre uns altres. Col·labora a més des de fa anys en diferents col·lectius dels moviments socials com a Feministes Indignades. Actualment també participa activament al programa “Trenquem el Silenci” de la Plataforma Unitària contra les violències de genero, és contacontes i mare.

Puedes mantenerte en contacto conmigo,  vía Facebook, Twitter  o escribiéndome a gogaratallers@gmail.com

 

7 respostes a Què es Gogara?

 1. Fellicitaciones por la iniviativa! xulisimo el blog!

 2. alba ha dit:

  Felicitats Itsasne! És molt necessari que tirin endavant iniciatives tant boniques i interessants!

 3. Marta ha dit:

  Molta sort amb el projecte! UNa abraçada!

 4. itsasne ha dit:

  🙂 musuak boniques

 5. Marta Suero ha dit:

  Molta sort Itsasne, segur que et va de meravella!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s