Contacte

   Per mitjà de la nostra adreça de correu electrònic, pots contactar amb nosaltres i solicitar-nos qualsevol tipus d’informació, aclariment o dubte.

gogaratallers@gmail.com

9 respostes a Contacte

 1. guillem aubach costa ha dit:

  Bon dia, em dic Guillem Aubach i només volia saber si aquests tallers els feu a les escoles i quan duraría el taller per a infants de 6-12 anys, ja que estaria interessat en fer un taller amb nens de sisè de primària.
  Moltes gràcies

 2. itsasne ha dit:

  Si Guillem, aquets tallers tambè són adreçats a infants i escoles. El taller “Nenes i nens lliures” de 6 -12 anys dura 1.30 hores -idealment més d’una sessió-, però ens emmotllem a les necessitats concretes del grup i de l’escola. Ens comuniquem per privat si et sembla bé. Moltes gràcies. gogaratallers@gmail.com

 3. Gabriela ha dit:

  Hola. Soy de Argentina, me gusta muchok la pagina y el trabajo que hacen. Un saludo fraterno

 4. Jorge Sesin ha dit:

  Hola soy psicologo interesado en los temas de la sexologia, los felicito por esta maravillosa pagina llena de informacion interesante, que invita a seguir investigado y refrescando conocimientos.

 5. Guadalupe Lucas ha dit:

  Hola bona tarda
  En aquest curs 2014-2015 m’he graduat com a sociòloga. Una de les darreres assignatures de grau ha sigut Sociologia de la Sexualitat, m’agradaria poder col.laborar amb vosaltres. Si creieu que hi ha una possibilitat podríem concertar una entrevista.
  Salutacions cordials,

  Guadalupe Lucas

 6. Bon dia,

  Em poso en contacte amb vosaltres com a representant de l’Associació de Suport a la Criança La Cirereta (http://www.lacirereta.cat).
  Voldríem realitzar una activitat per a famílies sota el títol “L’Educació Sexual comença abans del naixement”.
  La idea és realitzar una activitat que porti a la reflexió al voltant dels inputs que reben els infants (ja abans de néixer) en relació a la sexualitat en el seu sentit més ampli, com aquests inputs influeixen en el desenvolupament psicoafectiu, social…
  Creieu que podríem comptar amb vosaltres? Ens podríeu fer una proposta? Quin cost tindria? L’activitat hauria de durar 2 h màxim i hauria de ser al mes de febrer.

  Moltes gràcies.

  Laia
  Associació de Suport a la Criança La Cirereta
  (asc.lacirereta@gmail.com)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s