Gogaritxi Contacontes

gogaritxi_2017Estimades nenes i nens, families i veínes!

Sóc Gogaritxi i vinc del planeta Jupiturn. Em dedico a viatjar per tot el planeta Terra amb els Vindicontes, contes i cançons per Reivindicar la Vida.

Les rondalles i contes que conec són petits regals orals que les meves germanes alienígenes, els gnoms, les elfes i les meves àvies les bruixes m’han anat transmetent al llarg dels temps. Porto una motxilla pleeeena de contes meravellosos per Combatre el Sexisme i el Racisme, per Reivindicar una Vida on les violències contra les Nenes i Dones deixi de ser alguna cosa quotidià, i on cada qui pugui expressar-se lliure i autènticament.

A partir d’ara, Txitxinabo no m’acompanayarà amb la seva nau a explicar històries, perquè està viatjant per altres planetes diferents a la terra. Li trobarem a faltar…, però de ben segur continuarem gaudint un munt compartint contes i jocs.

Aquest curs, afegim algunes Cançons i Jocs Coeducatius als contes!

Gogaritxi i els seus vindicontes arriben aquesta tardor al teu barri, escola, poble… estiguis atent(a)!!

 

ESPECTACLE-TALLER de “Contacontes Coeducatiu” dirigit a nenes i nens,

una proposta divertida per a les criatures, un espai per a la creativitat, la reflexió crítica i la construcció de la personalitat, un espai on gaudir de nous relats que possibilitin l’ampliació de l’imaginari de les més petites propiciant realitats diverses i identificacions més autèntiques i alliberadores.
Activitat ideal per a escoles, biblioteques, aniversaris, esdeveniments al carrer, Diada de sant Jordi, festes de barri, etc.

Contacta’ns!

gogaratallers@gmail.com

Qui és Gogaritxi?

contacontes i saltimbanqui.

Es tracta d’un personatge femení fictici que de forma creativa i participativa pretén delectar i conscienciar als més petits per mitjà de la lectura i/o interpretació d’una gran varietat de relats i contes.
Gogaritxi ve d’un planeta anomenat Jupiturno i porta amb ella els seus Vindicontes per combatre el sexisme i el racisme, per reivindicar una vida on les violències contra les nenes i dones deixi de ser alguna cosa quotidià, i on cada qui pugui expressar-se lliure i autènticament.

 

Qué són els Vindicontes?

Paraula inventada a partir de l’unió entre vindicació + conte.                               Anomenem vindicontes a tots els contes, cançons i relats que explica i canta Gogaritxi.