Txiki Espai Contra el Masclisme del XI Fòrum

CartelTxikiEspaiFòrumXI

Aquest any, per primer cop, el XI Fòrum contra les violències de gènere organitzat per la Plataforma Contra les violències de gènere ofereix Activitats de Sensibilització per a les criatures d’entre 4 i 8 anys cada tarda.

GOGARA s’encarregarà de dinamitzar aquest lloc especialment disenyat per nenes i nens amb ganes de gaudir i repensar críticament el món, amb una perspectiva de gènere.

No es nomès un espai de cura on deixar a les nostres filles i fils mentres gaudim de les propostes per adultes, sino un lloc acollidor, divertit i transformador on la canalla podrà participar activament imaginant nous escenaris lliures de masclisme.

Perque la prevenció de la violència en la socialització de les nostres infants es fonamental, aquest any, juntes, tambè amb les més petits i petites, generem noves estratègies per combatre el masclisme!

Dijous 12 d’octubre de 16 a 18h

Divendres 13 i Dissabte 14 d’octubre de 17 a 19h

Encara que es tracta d’un espai infantil (4-8 anys) la família interessada està igualment convidada a asistir.

Continguts:                                                                                                                                         Jocs participatius per la igualtat. Activitats d’educació emocional. Explicació, creació i interpetació colectiva de contes diferents.

Cal inscripció prèvia

Vine al TxikiEspai contra el Masclisme del XI Fòrum!

Aquí podeu consultar el programa complet de l’XI Fòrum contra les violències de gènere!

Aquesta edició porta per títol “JUNTES GENEREM NOVES ESTRATÈGIES PER COMBATRE EL MASCLISME!” i tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de novembre a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona.

Us recordem que el Fòrum inclou activitats per a tota la ciutadania i també especialment adreçats al jovent i el professorat.

En aquesta ocasió, GOGARA ofereix el taller “Alerta a les violències virtuals”  pel jovent sobre violència de gènere a través de les noves tecnologies.

Ilustraciónciberbulling

Ja podeu fer les inscripcions mitjançant aquest formulari online o en el telèfon 627398316.

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Coeducació, Infancia, Plataforma contra les violències de gènere, Sensibilització. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari