Taller Webdocumental i Gènere‏

WEBDOCUMENTAL I GÈNERE                                                                                    L’amor romàntic i la violència masclista en la parella                                                  Un taller de CàmeresiAcció i Gogara

Gogara i Càmeres i Acció, ens hem unit per a dissenyar un projecte conjunt que tracti la perspectiva de gènere mitjançant la tècnica audiovisual i en concret, el Documental Transmèdia. Així, la nostra intenció és abordar el gènere des de la perspectiva del taller de “l’amor romàntic i la violència masclista en la parella” que neix de Gogara i unir-lo al taller de webdocumental que ofereix CàmeresiAcció per la seva banda.

El Taller

El nostre objectiu és aportar els elements necessaris (a nivell tècnic i de contingut) per a crear un documental autoreferencial de les participants en relació al tema de “l’amor romàntic i la violència masclista en la parella”, utilitzant el vídeo i el debat com a vies d’expressió i apoderament del grup.

Ens proposem apropar les noves tecnologies i posar-les a l’abast de tothom, oferint l’experiència de crear un webdocumental, caracteritzada per: la creació multilineal, el diàleg i la interacció. Així com innovar i apropar nous formats que pensem que trenquen barres i obren fronteres a l’hora d’explicar la realitat i compartir-la, des de l’audiovisual. Amb la introducció de la perspectiva de gènere, i en concret, amb el tema de les relacions de parella i l’amor, al projecte de Webdocumental, aspirem a que els i les participants obtinguin els recursos necessaris per qüestionar mites i creences errònies al voltant del enamorament i l’amor i saber reconèixer els primers símptomes d’abús en l’àmbit de la parella. Tractem de sensibilitzar al grup per prendre consciència de l’existència d’actituds violentes acceptades socialment, per tal de fomentar el reconeixement i la promoció de valors, actituds i models relacionals que contribueixin a millorar les nostres relacions afectives i a disminuir la incidència de la violència envers les dones.

A qui l’adreçem

El taller està adreçat tan a joves com a adults amb interès per aprendre la tècnica audiovisual i conèixer una nova via d’expressió multimèdia, que provoqui debats interns i externs que ajudin a créixer individual i col.lectivament. Així com a tota persona interessada en investigar i aprofundir col·lectivament en les relacions afectives i de parella compartint un espai d’anàlisi crític i creatiu des d’una perspectiva de gènere.

Metodologia

Utilitzant sempre una metodologia dinàmica que permeti apoderar i motivar als/les participants, fomentem l’autogestió dins els grups. I treballem en un marc d’autonomia que faciliti la seva participació i capacitat de decisió durant la creació del projecte.

Per a contactar amb nosaltres i solicitar-nos qualsevol tipus d’informació o aclariment:

cameresiaccio@outlook.com                                                gogaratallers@gmail.com

CiA-logo-04 CiA-logo-01

LogoGogara

Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Taller Webdocumental i Gènere‏

 1. edualter ha dit:

  Benvolgudes amigues i amics:

  Si voleu que la informació d’ aquesta convocatoria i altres activitats aparegui en la nostra pàgina web, podeu introduir-la vosaltres a l’agenda Edualter #AgendaEdualter , des del formulari habilitat amb aquest propòsit:

  http://www.edualter.org/agenda/afegir.php?idioma=ct

  Gràcies per tot, i fins aviat!

  Mariano Flores http://www.edualter.org @edualter

  *Competencies i EPD: Blog , Grupo Internet en el Aula , Llista correu *

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s